• Pazartesi – Cuma: 09:00 – 17:00
  • +90 0212 876 20 34
  • Danışmanlık

    Neden danışmanla çalışmalıyız !!!

    2002 yılından beri gıda sektöründe çeşitli yöneticilik pozisyonlarında ama Özellikle 2004 yılından itibaren Et ürünleri sektöründe ve Hazır döner sektöründe edindiğimiz tecrübemiz ile gerek sıfırdan bir fabrika kurup onu doğru bir şekilde işleyiş halinde teslim eder ve daha sonrasında danışmanlığına devam ederiz.Gerekse üretimde ve üretim sonrasında aşamadığınız sorunlarınızda tüm bilgi birikimimizle yanınızda olur ve hızlı, özgün çözümlerimizle hem zaman hem para kazanmanızı sağlarız.

     

    Sektöründe bilgi ve deneyim sahibi bir danışmanın bilgisi paha biçilmezdir.Ortaya iyi bir proje çıkartmak için veya çalışmalarında aşamadığınız problemler için danışmanla çalışmalısınız.Normalde çok daha uzun zaman ve para kayıplarına mal olacak çalışmalarınızda daha kısa zamanda doğru sonuca ulaşmak için iyi bir danışmanla çalışmalısınız.

    Danışmanlık Yaptığımız Konular

     

    • Et ürünleri sektöründe bulunduğunuz ülkenin veya satışını hedeflediğiniz ülkenin gıda kodeksine uygun olarak ürünlerin yüksek kalitede üretilmesini sağlamak.
    • Doğru bina tasarımıyla hem verimliliğinizin hem de sürdürülebilirliğinizin önünü açmak.
    • Doğru makina parkuruyla çalışma anında yaşanacak problemleri minimuma indirmek ve satış sonrası servis konusunda doğru firmalarla çalışmanızı sağlamak.
    • Doğru reçeteler ve üretim prosesleriyle hem rekabete uygun hem de benzersiz ürünler üretebilmenizi sağlamak.
    • Doğru insan kaynaklarıyla buluşmanızı sağlamak ve sürdürülebilir bir çalışma planlamak.
    • Doğru stratejilerle pazara uygun ürünleri üretmek ve konumlandırmak.
    • Personel eğitimleri

    EĞİTİMLERİMİZ

    A) Personel ve ustalık eğitimleri

    B) Tarif hazırlama ve uygulama

    C) Kar / zarar analizi

    D) Verimlilik analizleri

    E) CRM sistemi kurulumu ve analizi

    F) Toplam kalite yönetimi

    G) ISO 22000 kurulumu

    H) ISO 9001 kurulumu

    I) ISO 10002’nin kurulumu

    J) Haccp eğitimi

    K) Pişmiş ve pişmemiş ürünlerin paketlenmesi

    L) Kurumsal kimlik oluşturma

    M) Hiyerarşik yapı oluşması

    N) Hammadde ve ürün özelliklerinin oluşturulması

    O) Gıda güvenliği eğitim

    P) Kişisel hijyen eğitimi

    R)Fikirden Projeye,Projeden Uygulamaya,Uygulamadan Sürekliliğe optimal çözümler

    S)Boş Bir araziden fabrika kurulumuna

    T)Faal bir fabrikanın sorunlarının çözümleri

    U)Doğru Makine parkının oluşturulması veya geliştirilmesi

    V)Doğru Reçeleterin oluşturulması veya geliştirilmesi

    Y)Doğru Personel seçimi ve verimlilik çalışmaları

    Z)6 sigma